Civilization VI: ízelítő a játék látványvilágából [VIDEO]

A Firaxis elég gyakran jelentkezik a Civilization VI-tal kapcsolatban új információkkal, trailerekkel, prezentációkkal – ez szerencsénkre most sincs másképp. Ezúttal a játék művészi világába nyerhetünk pár percnyi betekintést.

A „műsorvezető” a hazánkban annyira nem ismert, de külföldön népszerűnek tekinthető Kinda Funny Greg Millerje, akit GameOverGreggy-ként is megtalálhatunk a YouTube-on. Néhány kérdést rögvest fel is tesz a játék művészeti rendezőjének, Brian Busattinak, a vezető designernek, Ed Beachnek, a senior producernek, Dennis Shirknek és egy designernek, Anton Strengernek.

A Civilization VI stílusosnak néz ki, úgyhogy a körökre osztott stratégiajátékok között látványban nagy eséllyel átveheti a trónt a többiektől, de a játékmenet is kifinomultnak tűnik, holott még három hónapra vagyunk a megjelenéstől. Csak pechjére az a gond, hogy a játék PC/Mac/Linuxra egy napon érkezik a Battlefield 1-gyel (október 21-én)!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu