Fülledt erotika és feszült pillanatok A lány a vonaton új trailerében

MOZI HÍREK – A híres regény adaptációjának új előzetesében érzéki és baljóslatú pillanatokat láthatunk. Érdekesnek tűnik ez az erotikus thriller.

Alig három hónappal a hatásos első előzetes után most végre megérkezett a Paula Hawkins brit írónő tavaly megjelent, és szinte azonnal nemzetközi bestsellerré vált A lány a vonaton (The Girl on the Train) című pszichológiai regényét feldolgozó thriller hivatalos posztere, illetve a második trailer, amely ha lehet még az előzőnél is hatásosabb lett.

A Tate Taylor rendezésében készülő film főhőse az elvált és alkoholproblémákkal küzdő Rachel Watson (Emily Blunt), aki vonaton ülve nap mint nap ugyanazt az utat teszi meg miközben munkába megy, aztán haza. Útjai során gyakran lát egy idillikus életűnek tűnő párocskát, akiket magában csak Jessnek (Haley Bennett) és Jasonnek (Luke Evans) nevez.

Egyik nap azonban a szerelmeseket fürkészve valami riasztó dolognak lesz a szemtanúja, ráadásul a következő reggel másnaposan, a testén tele sebekkel ébred fel, miközben fogalma sincs arról, mi történhetett vele. Mindez aztán olyan események sorozatát indítja el, melyek hatására Rachel még az önnön épelméjűségében is kételkedni kezd.

Az adaptációban a Golden Globe-díjas Blunt, illetve Bennett és Evans mellett Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Allison Janney, Édgar Ramirez, Lisa Kudrow és Laura Prepon játssza a mellékszereplőket. A lány a vonaton október 6-án fog a magyar mozikba kerülni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu