Megjelent PlayStation 4-en a Neverwinter [VIDEO]

A free-to-play műfajú játékok kínálata tovább bővült a Dungeons & Dragons univerzumában Neverwinterrel.

A Cryptic Studios fejlesztésében és a Perfect World Entertainment kiadásában készült játék eleddig PC-n (2013 júniusa) és Xbox One-on volt elérhető (2015 márciusa), és nem kell attól sem tartani, ha nincsen PlayStation Plus előfizetésünk, ugyanis a Neverwintert anélkül is nyugodt szívvel játszhatjuk.

Egy kis ideig bónusszal is vár minket a játék: aki teljesíti a tutorialt, majd a Protector’s Enclave fő hubjában a Rewards Claim Agentet felkeresi, ingyen kap egy Electric Tiger mountot, ami ötven százalékkal gyorsabb mountos közlekedést eredményez – gyorsabban eljutni A pontból B pontba mindig hasznos tud lenni, ráadásul egy PS4-exkluzív állatkáról beszélünk.

Tényleg nem túlzás azt mondanunk, hogy a free-to-play játékok konzolokon is azért fel tudják magukra hívni a figyelmet. Paragon, Smite, Hawken, Neverwinter – a lista bővül és bővül.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu