Új Mega Man játék készül?

A Capcom Keiji Inafune eltávozása után szinte teljesen eltüntette Mega Man karakterét a Super Smash Bros-on kívül, de most visszatérhet egy önálló, új játékkal!

Már hivatalos, hogy a kék robot új rajzfilmadaptációval készül, de most a pletykák már egy ehhez köthető játékot emlegetnek. A The Mega Man Networkhöz eljutott információk szerint HD grafikával, de kétdimenziós játékmenettel készül az új projekt. A játékban a bossok nevéből a „Man” (Ember) eltűnne, így pl. olyan neveket láthatunk, mint Frostbite Sonata, Saber Waltz, vagy Flare Symphony.

Két formátumban készülhet a játék. A Capcom által belsőleg fejlesztett kiadás egy digitálisan elérhető cím lenne PS4-en, X1-en, Wii U-n, PC-n és Vitán (!!!), felhasználva a rajzfilmből egyes jeleneteket, míg a másik változat 3DS-re és mobil platformokra készülne gyengébb grafikával, illetve akár érintőképernyős funkciókkal egy, még meg nem nevezett fejlesztőnél. Majd meglátjuk, de az biztos, hogy Mega új kinézete erősen szokatlan. Talán megszokjuk.

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu