Filmet fog rendezni az Oscar-díjas Marvel kapitány-hősnő

MOZI HÍREK – Brie Larson karrierje elképesztő. Először tinifilmekben indult epizódszínésznőként, majd független filmekben szerepelt (Átmeneti állomás), nyert egy Oscart (A szoba), most blockbusterekbe került (Kong: Skull Island), illetve megkapta a Marvel első női szuperhősfilmjének a főszerepét is (Captain Marvel). És hogy mi jöhet még?

Nos, a hölgy most már rendezni is fog. Brie Larson fogja rendezni a Unicorn Store című filmvígjátékot, ami a The Hollywood Reporter titokzatos leírása szerint egy Kit nevű nőről szól, aki, nem sokkal azután, hogy visszaköltözött a szüleihez, kap egy meghívót a címben szereplő boltba, ahol próbára teheti saját magát, hogy mennyire lett felnőtt. Egy ideig úgy volt, hogy a filmet Miguel Arteta (Lázongó ifjúság) rendezi, de neki ki kellett szállnia egy idő után.

Larsonnak egyébkként nem ez az első rendezése, 2012-ben a Sundance-en mutatkozott be a The Arm című rövidfilmje, aminek az egyik társalkotója volt.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu