Kiszivárgott a Scalebound megjelenési dátuma?

A PlatinumGames játéka, ami már évek óta fejlesztés alatt áll Xbox One-ra, egy lehetséges megjelenési dátumot kapott az Amazonon.

Az amerikai Amazon azt írja, hogy 2017. április 28-án érkezik Xbox One-ra és Windows 10-re a sárkányos hack’n’slash. Az egy pénteki nap, úgyhogy annyira hülyeségnek nem is tűnik a szivárgás.

Az április végi időszak azt jelenti, hogy a Microsoft a következő üzleti évre tervezi fontos címnek a játékot, hiszen a 2016 április-2017 március időszakban lesz még itt egy Forza Horizon 3, egy Halo Wars 2, egy Gears of War 4, egy ReCore… úgyhogy nem is olyan rossz húzás az, ha a tavaszi időszakra teszik a játékukat.

A Microsoft és a PlatinumGames persze hallgat, Hideki Kamiyát (Bayonetta, Okami, Devil May Cry első része – és még nem is soroltuk fel mind!), a játék rendezőjét pedig nem merjük megkérdezni Twitteren, mert feltehetőleg letiltana bennünket!

Vajon mikor erősítik ezt a dátumot meg?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu