Ingyen hétvégével vár egy játék!

Egy újabb nemrég megjelent játék biztosít számunkra egy ingyenes hétvégét, és nem is csak egyetlen platformon teszi lehetővé ezt.

PlayStation 4-en és Xbox One-on megy az akció hétfő este hét óráig – mivel a játék PC-re nem jelent meg, értelemszerűen az kimarad -, úgyhogy azon játékosok, akik a kevert harcművészeteket kedvelik, jól eltölthetik az elkövetkező pár napot, hiszen az EA Sports UFC 2-jéről van szó, hiszen öt órányit játszhatunk ingyen.

PlayStation 4-en ide, Xbox One-on pedig ide tessék kattintani. Itt is egy akció él a játékkal kapcsolatban: akinek megtetszik az UFC 2, fél áron megvásárolhatja, és kb. 8500 forintért beruházhat rá. Mind a két platformon körülbelül húsz gigabyte helyet igényel a játék.

Jó játékot!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu