Assassin’s Creed: The Ezio Collection: új részletek szivárogtak ki

A francia Gameblog megtudott néhány újdonságot az Assassin’s Creed: The Ezio Collectionről. Ez az oldal megbízhatónak tűnik, úgyhogy nézzük, mit is tudtak meg.

Az Assassin’s Creed 2-t, Brotherhoodot, és Revelationst tartalmazó pakk mindhárom játékot 1080p felbontáson futtatja 30fps-sel. Természetesen az összes DLC is a játékokban lesz. Ezek mellé még a két animált film, az Embers és a Lineage is a lemezekre fog kerülni. A Gameblog szerint novemberben érkezhet a boltokba PlayStation 4-re és Xbox One-ra az Ezio Collection, mégpedig 70 euró alatti árral (tehát nem lesz 21 ezer forint, hanem talán 18-19 Mátyást kell érte fizetnünk).

Ha tényleg novemberben jön a kollekció, akkor a Ubisoftnak talán nemsokára hivatalosan is be kellene jelentenie az Ezio-gyűjteményt, mert ezt eddig még nem tették meg.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu