Mass Effect remaster? Felejtsük el! [VIDEO]

Peter Moore, az EA egyik fő fejese összetörte a szívünket az IGN-nek adott interjújában.

„Mi egy olyan cég vagyunk, ami a jövőbe tekint. Könnyen tudnánk pénzt szerezni a Mass Effect remasterelésével? Igen. Viszont úgy érezzük, hogy mi előre szeretnénk menni. […] Vannak jelenleg semmin sem dolgozó csapataink? Nem, nincsenek. A jövőre koncentrálnánk úgy, hogy új IP-ket és új élményt nyújtunk. A valódi fókusz a játékoson legyen, (ne a pénztárcánkon), mivel könnyen pénzt lehet kasználni ebben a szakmában.” – röviden így lehetne összefoglalni Moore gondolatait arról, hogy számíthatunk-e Shepard feltűnésére PlayStation 4-en és Xbox One-on. (Az utolsó mondata itt az újrakiadásokra vonatkozott.)

Ezzel így el is búcsúzhatunk a felújított Mass Effect trilógiától, mert maga Moore is azt mondja, hogy inkább az Andromeda névre hallgató új részre összpontosít a Bioware, és eredményüket 2017-ben tapasztalhatjuk meg.

Igen ám, de látván, hogy a Ubisoft, az Activision és a THQ Nordic is újra kiad régebbi játékokat, csak idő kérdése, hogy az Electronic Arts mikor áll be a sorba…

(Az interjú kb. 76 percnél kezdődik.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu