PlayStation 4 NEO még ezen a héten a boltokban!?

A Sony vezérigazgatója, Kazuo Hirai említett egyet s mást a Sony rövid távú terveiről a Financial Timesnak (előfizetés szükséges!) adott interjújában.

Hirai elárulta, hogy a Sony agresszív módon igyekszik a mobilos játékok témájában terjeszkedni. Ez érthető is, hiszen idén áprilisban nem véletlenül jött létre a ForwardWorks, ami pont mobilokra szakosodott. Azt is hozzátette, hogy szerinte a Pokémon Go felforgatta a mobilos játékok helyzetét és mindent megváltoztathat. „Megvan benne a potenciál, hogy megváltoztassa, miként mozognak az emberek (mégpedig szó szerint!).”

Ami még érdekes a nyilatkozatában, az a PlayStation 4 NEOval kapcsolatos. A Sony még a héten (!?) a boltokba viheti az erősebb PS4-et, ami azért nagyon durva lépés lenne a japánoktól: bemutató hetedikén a PlayStation Meetingen, aztán gyorsan hozzátennék, hogy „kilencedikén a boltokban!”? (Ez csak egy lehetőség: kilencedike pénteki nap, ami nem lenne hülyeség.)

Húha, a Sony még a végén komolyabban a Microsoft előtt járhat, mint gondolnánk.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu