PlayStation 4 Pro-támogatással érkezik a Resident Evil 7

A Capcom megerősítette, hogy a Resident Evil 7: Biohazard nem fogja kihagyni a PlayStation 4 Pro erejét.

Eddig is láthattuk, hogy a japán cég a hazai pálya felé húz, hiszen a Sony PlayStation VR-jét is támogatni fogja az új számozott Resident Evil, de most már hozzá tehetjük az PS4 Pro támogatását is. Ezt maga a Resident Evil hivatalos Twitter fiókja is megerősítette.

A HDR-t se felejtsük el: a hetes Resident Evil ezt is ki fogja használni – ha esetleg maradnánk a sima PlayStation 4-nél, esetleg csak a PS4 Slimre váltanánk, az is működni fog rendesen. Persze ehhez fel kell rakni a 4.00-s rendszerfrissítést, amiről tegnap beszámoltunk (itt), hogy milyen újdonságokkal érkezik a béta kiadáshoz képest.

A Resident Evil 7: Biohazard január huszonnegyedikén jön PlayStation 4-re (PS4 Prora), Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu