Egy nappal tovább tart a Call of Duty: Infinite Warfare bétája

A PlayStation 4-eseknek nem ér véget ma este a béta – hosszabbítást adott nekik az Infinity Ward.

Eddig úgy tűnt, hogy 17-én, magyar idő szerint este hétkor véget ér az Infinite Warfare-t PlayStation 4-en előrendelőknek fenntartott multiplayer bétateszt, de ezt felejtsük rögtön el, ugyanis megerősítésre került az, hogy 18-án kerül befejezésre az esemény este hét órakor. Ezt azért is tette meg az Infinity Ward, mivel egy új pályát és játékmódot is beraktak a hétvégén, és ezeket szeretnék, ha többen kipróbálnák.

További jó hírünk az, hogy amit az első „hétvége” során elérünk, folytathatjuk a másodikban, ami ugye már az Xbox One-osoknak is elérhető lesz. Ezzel biztosan lépéselőnybe kerülnek a Sony-sok a Microsoftosokkal szemben… (hát még a PC-sekkel, nekik ugyanis nincs is bétalehetőség)

Megjelenés november negyedikén PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu