Rövidesen lerántják a leplet a Nintendo Switch részleteiről!

A Nintendo bejelentette, mikorra időzítette a Switch-prezentációját, ahol több fontos részletet is megismerhetünk az eddig NX néven pletykált konzol/handheld hibridről.

Bár személyesen csak a meghívottak, illetve a sajtó, a partnerek, illetve az elemzők lehetnek jelen, az eseményt egy live stream során bárki nézheti majd az interneten január tizenkettedikén (ami egy csütörtökre esik).

A műsor során megtudhatjuk, mennyit fog kóstálni a Switch, mikor is érkezik pontosan, plusz a nyitócímek közül is láthatunk néhányat – kérdéses, hogy mennyi third-party fejlesztést fognak majd a japánok prezentálni, hiszen ezen (is) múlik a Switch hosszabb távú sikere.

A Nintendonak vannak elvárásai: ahogy a Wall Street Journal egyik újságírója, Takashi Mochizuki megtudta, márciusig összesen két milliót szeretnének a boltokba szállítani a Switchből. (Úgy, hogy elvileg márciusban jelenik meg a konzol…?!)

Az árazást bár nem tudjuk, de a Nintendo elnöke, Tatsumi Kimishima szerint nem fognak pénzt veszíteni minden egyes eladott konzollal.

Forrósodik a helyzet…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu