Terence Hill igazi „régi motoros”: egy Harley Davidsonon ülve üzen a magyaroknak [VIDEO]

MOZI HÍREK – 77 évesen is nagy vagány a top formában lévő Terence Hill, aki az október 30-án, vasárnap a Corvin moziban Bud Spencer és Terence Hill öt filmjére összegyűlt rajongó magyaroknak videón keresztül üzent egy nagyon szép Harley Davidson motoron ülve.  Az olasz sztár magyaroknak szóló üdvözletét most azok is megtekinthetik, akik nem voltak a Filmünnep nevű eseményen.

Terence Hill egyébként Spanyolország Almeria tartományából küldte el a videóüzenetét, amely arról is híres, hogy itt forgatták a legtöbb spagettiwesternt és Terence Hill is itt találkozott először Bud Spencerrel, amikor az Isten megbocsát, én nem! című filmet vették fel.

A legelső közös munkát rögtön egy verekedés felvételével kezdték – osztotta meg Terence Hill a videoüzenetben, majd pedig Bud Spencerről és egy lóról mond el egy vicces anekdotát. Az 1967-es filmből itt láthattok részleteket, a Hill által említett verekedős jelenet is benne található.

Aki egyébként kihagyta a Filmünnepet, ne búslakodjon, lévén mostantól öt hónapon át havonta be fognak mutatni a magyar mozik egy Bud Spencer-filmet. November 3-tól a Bűnvadászok-at lehet majd megnézni, melyet először 1989. július 20-án debütált Magyarországon.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu