Call of Duty: Infinite Warfare/Modern Warfare Remastered + Windows Store = ?

Aki Windows 10-en játszik, és a Windows Store-t preferálja a Steammel szemben, vajon gondba kerülhet-e az új Call of Duty játék(ok)kal?

Ugye az új Windows behozta az UWP, az Universal Windows Platform fogalmát – más módon megprogramozott (nem x86!) játékokról beszélünk, amik a Windows Store-ról elérhetőek. Többek között ezért sem láthatjuk például a Gears of War 4-et Steamen, vagy pl. Windows 8-on.

Nos, aki nem Steamen venné meg a Call of Duty: Infinite Warfare-t vagy a Modern Warfare Remasteredet, felhívnánk a figyelmét arra, hogy – az Activision Support GYIK-je alapján – nem lesz lehetősége a Steamesekkel együtt játszani. Ez annyit jelent, hogy a Windows Store-os vásárlók elkülönítve lesznek még azoktól is, akik mondjuk dobozosban veszik meg az új Call of Duty-t, de mégis új Windowson játszik.

Ha lenne cross-play az Xbox Live és a Windows 10 között, még valahol el is lehetne fogadni ezt a szituációt, de mivel nincs átjárás a két platform között a Call of Duty: Infinite Warfare/Modern Warfare Remastered párosában – ez bizony blama, ha nem kerül megoldásra valahogy a korlátozás megszűnése…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu