Capcom: esélyes a Switchre portolás; Resident Evil-jövő

A Nintendo Switch egyik fő partnere a Capcom lesz – nekik vannak terveik az új platformmal kapcsolatban.

A pénzügyi jelentésükben arról esik szó, hogy jelenleg kutatást végeznek: melyik PlayStation 4-es, Xbox One-os játékot emeljék át a Switchre, figyelembe véve a Nintendo konzoljának másságát (hordozhatóság!).

A jelentésben megemlítésre kerül a Resident Evil 7 is – ezzel kapcsolatban egy elég nagy számot állítottak fel elvárásnak. A jelenlegi üzleti évben (tehát március végéig) négy milliót szeretnének kiszállítani az új játékból, ami hosszabb távon is konstant eladási adatokat mutathat majd fel többek között a digitális értékesítés előretörése miatt.

Ha már Resident Evil, a filmet is érdemes megemlítenünk – a január 24-én érkező játék mellett a mozik 27-én kezdik vetíteni az Utolsó fejezet alcímet kapott Kaptár filmet, ami után a Capcom a tervek szerint inkább a CG-t igénybe véve folytatnák a Resident Evil „megfilmesítését”.

Csak ne bukjanak a japánok bele a Resident Evil 7-be.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu