Elstartolt a PlayStation 4 Pro

Nagyobb teljesítménnyel és szebb grafikával ígér még izgalmasabb játékélményt a PS4Pro konzol.

A 4K játékokat és alkalmazásokat (YouTube, Netflix!) is támogató PS4 Pro,  mai napon kerül a boltokba. Magyarországon 134.990 Ft-os hazai javasolt fogyasztói áron lesz kapható (ez kb. 450 euró, kedves értékesítők… azért nem számít ennyit a 27% áfa!). Néhány játék már meg is kapta a PlayStation 4 Pro patchet a jobb teljesítmény céljából, ilyen például a Call Of Duty: Infinite Warfare, a Ratchet & Clank, a The Last of Us Remastered, vagy az Uncharted 4: A Thief’s End.

A Sony a meglévő PlayStation 4 Slim konzol mellé (ez a közelmúltban debütált, kisebb, ám optikai kimenettel nem rendelkező modell, 101 990 forintos ajánlott fogyasztói áron, ez is 340 euró, nem pedig 300…) a PS4 Pro debütálásával több választási lehetőséget kínál játékosai számára. A felhasználók minden PS4 játékot játszhatnak a PS4 Pro-n, illetve a PlayStation VR mindkét szériával kompatibilis. A felhasználói felület mindkét rendszeren változatlan marad és minden korábban felvett ismerősödet ugyanúgy elérheted.

A PS4 Pro konzol megjelenésekor új tartalmi frissítés tölthető le a Netflix applikációhoz, amellyel többek között olyan sorozatokat élvezhetünk 4K felbontásban, mint a Narcos második évada, valamint a Luke Cage. A tervek szerint a Netflix közel 600 órányi 4K tartalom elérését teszi lehetővé az év végéig. A mai naptól (frissítés letöltése után) a PS4Pro tulajdonosok a YouTube videómegosztó applikáción keresztül is élvezhetik a 4K felbontású tartalmakat.

Azoknak a felhasználóknak is tartogat számtalan lehetőséget a PS4Pro, akiknek bár HD tévéjük van, de az nem támogatja a 4K vagy HDR technológiát: magasabb vagy stabilabb képfrissítési frekvenciával és feljavított grafikával élvezhetik a játékokat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu