Indul az Elder Scrolls Online ingyenes hétvégéje

Eddig még nem volt ilyen a játék történetében!

November tizenhatodikán dördülnek el a startpisztolyok az ingyenes hétvégének PC-n, Macen és PlayStation 4-en az Elder Scrolls Online-nak, írja a játék hivatalos weboldala. Jó hír: nem kell PlayStation Plus előfizetés!

A november huszadikáig tartó ingyenes időszakban csak az alapjátékot próbálhatjuk ki – a DLC-k nem lesznek elérhetőek. Egy kis zsebpénzt, 500 koronát kapunk pluszban, így akár egy poénos öltözéket is összerakhatunk karakterünknek.

A szokásos áll az Elder Scrolls Online esetében is fenn: a játék megvásárlása után az addig elért eredményeinket átemelhetjük az ingyenes hétvégéről. Viszont előre szólunk, 73 gigabyte-nyi szabad hely kell a játéknak, ami azért nem kevés. Jó lesz már most elindítani a letöltést!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu