Ő lenne a Nioh főgonosza [VIDEO]

Na, vele se kerülnénk szembe egy elhagyatott zsákutcában…

A Koei Tecmo egy új (de sajnos japán nyelvű) videót tett közzé a már csak napokra a megjelenéstől levő Niohból, aminek ezúttal a főgonoszát ismerhetjük meg. Ő név szerint Edward Kelley, egy újabb történelmi karakter újragondolása.

Kelley az XVI. század végén egy okkultista figura volt, aki azt gondolta, hogy képes szellemekkel kommunikálni. Ez még nem minden: alkimistaként azt is állította, hogy egyszerű, gyakori anyagokat képes volt értékes fémmé (arany, ezüst, ilyesmire kellene itt gondolni) alakítani. Mivel a játék főhőse, a már-már Ríviai Geraltnak is kináző William Adams szintén egy valós karakteren alapul, a Team Ninja által fejlesztett játékról kétségek nélkül ki lehet jelenteni, hogy alaposan a történelemből merít.

A videóban Adams és az átalakuló Kelley között láthatunk egy kis jelenetet, mégpedig 4K felbontásban!

A Nioh február hetedikén érkezik kizárólag PlayStation 4-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu