Get Even: amikor nem tudjuk, mi igaz és mi nem [VIDEO]

Milyen érzés az, amikor még a saját emlékeinkben sem bízhatunk meg?

A Bandai Namco és a Farm 51 játéka, a Get Even bár egy holtig unott környezetbe helyezi a történetet (elhagyatott ideggyógyászat), mélyebbre ásva azért már mást kínál, mint a hasonló játékok a piacon.

Főhősünk, Cole Black egy tinédzser lányt mentene meg, de két csavar is van a sztoriban: egyrészt egy bomba van a mellkasára kötve, másrészt Cole koponyájába van fúrva egy eszköz, ami képes előidézni (és emiatt velünk átélni) régebbi emlékeinket.

Védekezésre eleinte egy pisztolyunk lesz, ám később más fegyverek is rendelkezésre állnak majd, és a puzzle-k megoldásához néha egy okostelefont is bevethetünk, ami térképként is szolgálni fog.

Már megjelenési dátumot is tudunk: a Get Even május huszonhatodikán érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu