Nyugatra érkezik a Samurai Warriors: Spirit of Sanada [VIDEO]

A Sanada-klán és a Musou műfaj egyvelegére mi is számíthatunk.

A Koei Tecmo megerősítette, hogy PlayStation 4-en és PC-n is lokalizációt fog kapni a Samurai Warriors: Spirit of Sanada, és a névből adódóan főleg a Sanada-klán történetét fogja előadni. Ők a Sengoku-korszakban harcoltak (ez 1467 és 1503 közé tehető), így a Nioh után egy újabb szeletet ismerhetünk meg Japán amúgy is igencsak gazdag történelméből. Az Európába május huszonhatodikán érkező hack’n’slash játék már előrendelői bónuszt is kínál: a korán fizetőknek kosztümök járnak, igaz, ezek észak-amerikai bolthálózatokra vonatkoznak.

A Koei Tecmo a játék bővebb történetéről, játékmenetéről és főbb karakteiről több információt a későbbiekben fog közölni. Egy dolog már biztos: lesz megint kit hentelni ezerrel. (Vagy tízezerrel.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu