Injustice 2: friss információk a testreszabásról [VIDEO]

Megtudtuk, miként hatnak a DC-s karakterekre a felszerelésük.A NetherRealm bunyós játékában szintet léphetnek a karaktereink, és ez rendben is van.

Csakhogy a képességeik is erősödnek a loot-drop rendszerrel, mégpedig négy kategóriában: erő, védekezés, életerő, illetve képesség. A képesség itt a speciális támadásokat takarja, mint például a tűzgolyókat.

Minden karakter öt alapfelszereléssel kezd, ezek a fejüket, torzójukat, karjukat, lábukat védik, illetve mindenkinek egy karakter-specifikus tárgya is van. Az újabb cuccok közül lesz olyan, ami csak egy kategóriát fejleszt, lesz olyan is, ami mind a négyet megemeli, de olyan is lesz, ami itt pozitívumként, másutt pedig negatívumként bukkan fel (pl. több erőnk lesz, de kevesebb életerőnk). A ritkább felszerelések speciális hatásokkal is járhatnak: speckó támadások során eltérő vizuális effektektől akár több játékbeli pénzig másmilyen extrák üthetik markunkat. Ha egy adott szett mind az öt részletét összegyűjtjük, szintén valami jutalom jár, mint például Batman esetében nagyobb távolságra elrepülhet a batarang.

A fejlesztők ezzel a játékosokat az egyedi játékstílusuk megtalálására késztetnék, miközben a gyakori játékot is díjazzák a felszerelésáradattal. A hátulütő ezzel az lehet, hogy a magas szintű veteránok a legritkább felszereléssel esélyt nem adnának az újoncoknak, továbbá a balansz a profibb játékosok esetében sem biztos, hogy megvalósulhat. Emiatt is teszi a játékba a NetherRealm a stat boostok kikapcsolásának lehetőségét, így pusztán kozmetikai haszna lenne az új „öltözéknek”. Ha bekapcsolva hagyjuk, a fejlesztők így is balanszolni fognak: aki alacsonyabb szinten van, annak a játékosnak a karakterének (és nem a felszerelésének!) alap tulajdonságait a mérkőzés során felemelik az ellenfél szintjére – és ezt is ki lehet kapcsolni majd. Az Overwatchhoz hasonlóan itt is lesznek lootboxok, Mother Box néven, amit a játék pénznemével vehetünk, valós pénzzel pedig nem tuningolhatjuk a hősünket!

A május tizenhatodikán PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező Injustice 2-ben Doctor Fate is játszható karakter lesz, úgyhogy itt mondhatnánk azt is, hogy „mágusok előnyben”…

A mai napon egy hosszabb Injustice 2 előzetest is publikálunk, érdemes lesz estefelé visszanézni hozzánk!

Forrás: Gamespot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu