Eltávozik a Naughty Dog társelnöke

Christophe Balestra másfél évtized után hagyja ott a Naughty Dogot.

Balestra a fejlesztők weboldalán tette közzé búcsúlevelét, ahol azt állítja, hogy szeretne végre egy kis időt eltölteni családjával, továbbá saját projektjein is tevékenykedni óhajt, hogy megvalósítsa nagyratörő személyes céljait (amiben a programozás is szerepet fog játszani saját bevallása szerint is).

Balestra még 2002-ben csatlakozott a Naughty Doghoz, akik akkoriban még messze voltak a The Last of Ustól és az Unchartedtől – ebben az időszakban inkább a Crash Bandicoot és a Jak & Daxter miatt ismerhettük őket. Már megvan Balestra utódja, ugyanis a másik társelnök, Evan Wells már elnöki posztot fog április harmadikától betölteni.

Sok szerencsét kívánunk Balestrának. Mindezt azután bejelenteni, hogy a Naughty Dog azt nyilatkozta, hogy a különálló kiegészítőként készülő Uncharted: Lost Legacy után nem terveznek többet a franchise-zal, érdekes időzítés…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu