Az első tizenöt perc a Final Fantasy XV első nagyobb DLC-jéből [VIDEO]

Íme az Episode Gladiolus kezdete.

A négy főszereplő egyenként egy sztori DLC-t kapni fog az év folyamán, és a Square Enix elsőként Gladiora koncentrál az Episode Gladiolusban, ahol Gladio mellett Cor Leonis is fel fog tűnni.

Az akcióorientáltnak ígérkező DLC-ben új területek, új szörnyek, illetve az alapjátékban is használható új fegyverek is várni fognak ránk, a végén (talán?) Gilgamesh-sel. A Gematsu szerint kb. 2-3 óra lesz végigtolni az epizódot. Az nem tűnik valami soknak így első blikkre, de ha minden követ felforgatunk, ennél biztosan sokkal tovább tart végigérni az új történetszálon.

A március huszonnyolcadikán PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező Episode Gladiolus DLC a 25 eurós (kb. 7500 forintos) Season Pass része. A második epizód, az Episode Prompto júniusban érkezik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu