Amikor egy teszt értékelése balul sül el

Adott egy YouTube-os, és egy játék, aminek értékelése sokakat felidegesített. Az eredmény elképesztő.

Jim Sterling a The Legend of Zelda: Breath of the Wildját is kezelésbe vette, és végül egy 7/10-es értékeléssel illette azt. Nos, a Metacriticen jelenleg az átlag 97 a 100-ból, és feltehetőleg emiatt is lett pár illető olyan mértékben ideges Sterling iránt, hogy a weboldalát DDoS-támadásokkal „jutalmazták”…

„Sajnos a játék keményebben megdolgoztat, mint ahogy kellene, mivel egy halom kicsi, de állandó irritáció van benne, amitől egy vastag réteg frusztráció kerül a [játék] élvezetes magja köré,” írta Sterling tesztjében. Lehetséges, hogy ez Sterling bosszúja a Nintendo-tól kapott copyright kérelmekért? (Ebben a videóban beszél a témáról.)

A kommentek között azért is megharagudtak rá, mert így a Metacriticen már nincsen 98-as pontszáma, ami az egy legjobbnak tekinthető – a csúcsot, a 99-et a The Legend of Zelda: Ocarina of Time eredeti, N64-es kiadása tartja.

A vicc az, hogy a 7/10-es értékelés ennek ellenére is „jó” játéknak tekinti a Breath of the Wildot, úgyhogy hajmeresztő, hogy mennyire kiakadt  néhány olvasó Jim Sterling értékelésén…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu