Bővít a PlayStation Now!

A PlayStation Now fejlődik PlayStation 4-en és PC-n.

Korábban már írtunk arról, hogy a PlayStation Now mindössze két platformra limitálja magát, és most már tudjuk, hogy a Sony miért is döntött így. A PlayStation Blogon bejelentették, hogy a szolgáltatás hamarosan a PlayStation 4-es játékokat is streamelni tudja. Így – igaz, kicsit kacifántosan – PC-n is játszhatunk PS4-es címekkel. Ehhez elég lesz a meglevő PlayStation Now előfizetésünk, és ha most is aktívan rendelkezünk eggyel, néhány héten belül jöhet egy email, hogy vegyünk részt egy privát bétatesztben is.

A PlayStation 4-es játékok elmentése cloud szerverekben kerül elhelyezésre, úgyhogy megoldható, hogy például PS4-en kezdünk el valamit, majd aztán PC-n folytatjuk azt.

Hét napig ingyen ki is próbálhatjuk a szolgáltatást ide kattintva.

Csak az a kérdés, hogy ki streamelne PS4-es játékot, ha azt meg tudja venni kézzel fogható változatban is?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu