Overwatch: talán új funkcióra is számíthatunk – mire is?

A kreatívabb játékosok hamarosan kiélhetik magukat, ha a Blizzard lép egyet.

Jeff Kaplan, a játék rendezője a Blizzard fórumján említette meg, hogy fontolgatják a pályatervező beépítését az Overwatchba. Az ő szavával élve elfogulatlanok a fejlesztők, ám Kaplan rögtön hozzátett egy másik tényezőt. „Viszont az Overwatch egy teljesen új engine-nel készült, úgyhogy ez [mármint a pályatervező fejlesztése] nem kis feladat, és nem is egyhamar kerülne a rajongók kezei közé. Sok kihívás áll előttünk, és hosszú az út, mire a közönség szert tehet a pályatervezőre,” tette hozzá a rendező.

Pedig lenne potenciál a pályaszerkesztésben: így az egyre több játékossal rendelkező Overwatch élettartama kiadósan megnyúlhatna, hiszen a kreatívabb pályatervezők egyrészt visszacsábíthatnak egyeseket a Blizzard shooterébe, másrészt pedig akár hivatalosan is támogathatja a fejlesztőcsapat ezeket a sikeres pályákat. Win-win szituáció…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu