Syberia III: menekülés az elmegyógyintézetből [VIDEO]

Kate Walker menekül.

Valahogy így fog kezdődni a játék. Nem vicc, Kate Walker egy elmegyógyintézetbe került, és az lesz az első célunk, hogy kijussunk onnan. Mivel a videón nincsen „plusz” kommentár, így tényleg azt kapjuk, amit egy hónap múlva látni fogunk, szóval emiatt is egy nagy vivát kijár a Microidsnak, a fejlesztőknek: vivát!

Remélhetőleg a hátralevő időben egy kicsit feljavítják itt-ott a megvilágítást, mert hangulat tekintetében a Syberia III messze, messze elmarad az első két résztől, ami főleg a rajongóknak fog igencsak rosszul jönni. Talán tényleg csak visszafogták a vizualitást, mert azért ennél többre képes a Unity engine. (Mondjuk a Mass Effect: Andromedához képest az arcanimációk így is jobbak…)

A Syberia III április huszadikán érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, a Switch változat pedig 2017 során, később érkezik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu