Injustice 2: a szappanopera negyedik fejezete [VIDEO]

Gorilla Grodd vezetésével folytatódik az Injustice 2 kalamajkában nem hiányos történetfelvezetése. (Azért továbbra is a bunyón van a hangsúly.)

A The Society névre hallgató együttes alá nem kevés rosszfiú tartozik, és a videóban láthatunk is párat feltűnni közülük: Bane, Cheetah, Catwoman, Deadshot, Scarecrow, Deadshot és Captain Cold is pár képkocka erejéig látható is a Shattered Alliances videósorozat negyedik tagjában.

Ezen túl néhány plusz videóval is szolgálhatunk: Catwoman és Captain Cold is kapott egy külön trailert, de egy 53 perces játékmenet-videót is láthatunk, amiben Reverse Flash és Bane is látható a „hideg kapitány” mellett. Jobb most egyben bepótolni mindent, nem?

A NetherRealm játéka május tizenhatodikán érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu