Megtudtuk, mikor jön a Nioh első DLC-je

A Team Ninja játékának első kiegészítője csendben átcsúszott egy hónapot…

Eddig olyasmire számíthattunk, hogy a magyarul Az Északi Sárkány (Dragon of the North) valamikor áprilisban bukkan fel a PlayStation 4-en. Ez nem így lesz, ugyanis a DLC-t a Koei Tecmo május másodikára datálta, így a jó kis majálisozás után lesz mivel felbosszantani magunkat! Az ára 10 euró, 3 ezer forint lesz, de ha már megvettük a 7500 forintos Season Pass-t, akkor a három DLC egyikéért sem kell azután fizetni. (A másik két DLC neve Defiant Honor, illetve Bloodshed’s End lesz.)

A PVP-hez is ugyanekkor fog érkezni egy ingyenes frissítés, így ezzel újabb indokunk lehet más játékosok kifektetesére a Nioh-ban. Aki erre vágyik, május másodikától megteheti. És miért is ne? A Nioh egy kellemes játék lett, ami jelenleg PlayStation 4-exkluzívként jó indok lehet a vásárlásra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu