Újabb színésszel erősít a The Last Of Us Part 2

Ezúttal is a Westworld sorozathoz köthető illetőről van szó.

Decemberben arról számoltunk be, hogy a The Last Of Us Part 2-nek társírója az a Halley Gross lesz, aki a Westworld írójaként is tevékenykedik. Ezúttal Shannon Woodwardon van sor – ő a Twitteren egy olyan képet tett közzé, amin Neil Druckmann, a Naughty Dog egyik legfontosabb embere mellett áll. A Westwood színésznőjén mo-cap ruházatot láthatunk, tehát biztosan valamilyen szerepe lesz a The Last Of Us folytatásában. Még nem tudni, kit fog alakítani, de mivel Woodward maga is megemlítette a játék nevét, ez már meg is lett erősítve. (Különben Druckmann szólt volna neki, hogy erről még azért ne beszéljen…)

A bevallottan is a gyűlöletre építő The Last Of Us Part 2 a decemberi PSX 2016-on lett bemutatva, és mivel megjelenési dátumot még megközelítőlegesen sem tudunk, biztos, hogy a Sony ki fogja vinni a Naughty Dog játékát az E3-ra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu