Assassin’s Creed: Origins: tengerészek előnyben?

Az Ubisoft a múltba is nyúlhat az idei év során.

Tegnap már írtunk itt egy pár pletykáról, többek között az idei Assassin’s Creed feltételezhető nevéről, de most beszállt a buliba a WWG is. Ez az oldal azt állítja, hogy a hivatalos leleplezés az E3-on lesz esedékes, és a megjelenés őszre datálható. Ezek nem is olyan meglepő részletek, mint ahogy az egyiptomi helyszín sem. Innentől jönnek az érdekesebb dolgok…

Két főszereplő, egy férfi és egy nő, miközben a történet az eredeti Assassinok köré összpontosul. Ez nem nagyon állja meg a helyét a tegnapi állítólagos artwork-szivárgással, de folytassuk: a karakterfejlődés a Skyrimhoz lehet hasonló, a játékmenet főleg a felfedezésre építene, de lenne benne tengeri csaták is, amivel akár Görögországig is eljuthatunk Egyiptomtól. (Na, az AC IV hatással lehetett a srácokra.)

Egy belsős videó a WWG szerint pedig több helyszínt és korszakot is mutat: egy ázsiai ország, a második világháború Franciaországa, és egy modern korszakba tehető Abstergo Industries épület is felbukkan. Nem biztos, hogy ezt a videót majd mi is láthatjuk.

Vagy túl sokat tud a WWG, vagy túl jól füllent az oldal.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu