Assassin’s Creed: Origins: képszivárgás – valódi-e?

A Ubisoft új játékából sok, sok, sok szivárgás van mostanában…

Komolyan, már többet tudunk a játékról, mint amit talán a Ubisoft közölne az E3 során az idei évre tervezett (de még meg nem erősített megjelenési dátummal rendelkező) Assassin’s Creedről, ami tavaly játék helyett film formájában tűnt fel. Most egy kép került ki a most már biztosan egyiptomi környezetben játszódó játékból – miért is mondjuk ezt? Egyszerű: Khenut Egyiptom egyik királynéja volt (egészen pontosan Unas felesége).

Lehetne legyinteni, hogy ez biztosan kamu és már rögtön az X felé tartana az olvasó a böngészőjében, csakhogy az Eurogamer megerősítette, hogy bizony ez a fotó igenis valós!

Ez bizony egy oltári nagy blama a Ubisoftnak, akik biztosan poénosan megjegyzik majd, hogy „már biztosan hallottatok erről a játékról” a trailer előtt az E3-as előadásuk során…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu