Új videón az Outcast: Second Contact [VIDEO]

A Bigben és az Appeal egy klasszikust próbál felújítani – vajon sikerül-e nekik?

Egy sorozatot indítottak az Outcast: Second Contactnak, ennek címe Adelpha lett, a játék világa után szabadon. Az első részben Ranzaart láthatjuk, egy havas, kies tájat, némi Csillagkapu-beütéssel megfűszerezve. Itt fog kalandunk kezdődni, és innen kiindulva kell majd megmenekítenünk a Földet is.

Az 1999-ben megjelent Outcast igencsak komoly játék volt, és az eredetit nehéz, már-már lehetetlen lesz felülmúlni, de még ne igyunk előre a medve bőrére, ugyanis az Outcast: Second Contact idén ősszel fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

(Amúgy talán nem egy ilyen rövid trailerrel kellene próbálkozni, mert egy perc hosszú sincs… de talán később megtolják ezen a téren is a játékot.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu