Agents of Mayhem: járműnézőben [VIDEO]

Szöult az utcákon is érdemes felfedezni egy pár járgánnyal.

A Quartermile „márka” biztosítja ügynökeinknek az autókínálatot, és bizony van itt minden, mint Bécsben – mindenki megtalálhatja tán a kedvencét, bár tény, hogy a videóból kiindulva nem tudjuk eldönteni, mennyire lehet jó a Saints Row spinoffjában a fizika. (Talán jobb lesz, mint az első Watch Dogsban.) A stílus megvan: „ahoj, anya____ók”, miközben áthajtunk egy épületen. (Több spoilert nem ejtünk meg, tessék megnézni.) Persze a játék maga egy külső nézetes akciójáték, szóval ne várjuk tőle Gran Turismo Sport-szintet sem… pláne azért sem, mert ezek BESZÉLŐ AUTÓK!

Az Agents of Mayhemet a Volition fejleszti, és munkájuk eredményét a Deep Silver Európában augusztus tizennyolcadikától tapasztalhatjuk meg PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu