[E3 2017] Tovább erősíti a visszamenőleges kompatibilitást az Xbox One!

Már az Xbox 360-on túlra megy a Microsoft.

A Microsoft ezzel a lépésével a Sony PlayStation 2-es húzásával megy szembe, ugyanis nem tudjuk csak berakni a lemezt a konzolba és játszunk, hanem újra meg kell venni az adott címet, és nem is biztos, hogy elérhető a listában az a játék, amit PS4-en játszanánk. (Jim Ryan kommentje sem volt valami biztató.)

Később, de még a 2017-es évben, az eredeti Xboxos játékok is visszamenőleg támogatva lesznek Xbox One-on, és az első ilyen játék a Crimson Skies: High Road to Revenge lesz, amit a FASA (MechCommander, MechWarrior, 2007-ben pedig Shadowrun) hozott össze 2003-ban. A Microsoft szerint az Xboxos címek jobban néznek ki és szebben futnak majd. Na meglátjuk.

Ezzel szemben vajon mit lép a Sony?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu