[E3 2017] Microsoft E3: a többiek [VIDEO]

Maradt még hét játék, amiről röviden értekezünk egy helyen.

Kezdjük az új bejelentésekkel. A Scavengers Studio egy kompetitív TPS-t, a The Darwin Projectet jelentette be, ami X1-re és Windows 10-re készül. A projekt, ami köré a játék épül, a következő jégkorszakra készíti fel a résztvevőket. Félig kísérlet, félig szórakozás.

A Super Lucky’s Tale a Playful Corp.-tól egy szórakoztató, bár vizualitásában kicsit „fiatal” platformernek ígérkezik, és a 9 ezer forint körüli árcímkével érkező játék lemezesen is meg fog jelenni X1-re és Windows 10-re november hetedikén.

Az Ashennek (X1/W10 – időzítt exkluzivitás), ami egy otthonkereső, hamuval teli akció-RPG, még nincsen megjelenési dátuma. Kapcsolatépítők előnyben!

A negyedik címnél kicsit csalunk, mert a PC Gaming Show-ról származik, de mivel X1/W10 játékról beszélünk, talán belefér. Egy városjáték farmolással, tánccal és „szerethető lényekkel” – ez volna a Glumberland Ooblets-e.

A Tacoma a Gone Home fejlesztőitől, a Fullbrighttól származik. Itt is mindenki eltűnt és nekünk kell összerakni a történetet, ezúttal egy űrállomáson, a Tacomán. Megjelenés augusztus másodikán X1-re és PC-re, és itt is időzített exkluzivitás él a konzolok között a Microsoft javára.

A Studio MDHR 1930-as évek rajzfilmstílusát felkaroló, kooperatív játékmenetet is kínáló run-and-gun shootere, a Cuphead X1-re és Win10-re szeptember huszonkilencedikén érkezik.

Végül, de nem utolsó sorban a Ghost of a Tale: az akció-RPG Xbox One Game Preview-jén keresztül június harmincadikán indul konzolon.
A Cuphead, Ashen és a Super Lucky’s Tale tűnik ígéretesnek ebből a csokorból.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu