Diablo III: az első betekintés a Challenge Riftekbe [VIDEO]

A 2.6.0-s patchcsel érkező Challenge Rifteket első alkalommal láthatjuk videón.

A Blizzard még tavaly jelentette be ezeket, amik tulajdonképpen a randomizált, véletlenszerű Greater Rift dungeonok újraképzelt formájának felelnek meg. A Challenge Riftek azért lehetnek érdekesek, mert így több karaktertípust/buildet ki lehet próbálni anélkül, hogy egyes szintről újra kellene kezdeni az egész játékot.

A Blizzard blogposztja szerint a Challenge Rifthez a fejlesztők egy általunk teljesített Greater Riftet vesznek alapul, így a heti forgásban érkező kihívásokban a Blizzard által elmentett karakterbuildet, annak paragon szintjét, felszereléseit és skilljeit vethetjük be bennük. Az ellenfelek és helyszínük is pontosan lemásolásra kerülnek. Ha gyorsabban teljesítjük az eredeti játékosnál a feladatot (azt is elmenti a Blizzard ugyanis), akkor bónuszokat kapunk kraftoláshoz.

A hétfőnként cserélődő kihívások így változatosságot fognak nyújtani még a veteránoknak is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu