Sony: most már bármikor kiadható egy ütős játék

Úgy tűnik, hogy vége a karácsonyi időszakra becélzott remek játékok időszakának.

The Last of Us: június. Uncharted 4: május. Horizon Zero Dawn: március. Ezek után feltűnő lehet, hogy a Sony nem nagyon rak be komolyabb játékokat az év végére (jó, azért van kivétel: The Last Guardian: december). Shawn Layden, a Sony amerikai főnöke a Golem.de-nek () az alábbiakat nyilatkozta:

„A játékok kis mértékben üzletként is kezelendőek, és az időzítésük nagyon fontos. Az év végére az embereknek egyszerűen több pénzük van, de ez megváltozott egy kicsit. Például a Horizon Zero Dawn február végén jött ki és nagyon sikeres volt. A Batman Arkham Knight pár nappal az E3 után jelent meg és hatalmas igény volt rá. Most szinte bármikor kiadhatjuk a tényleg jó minőségű játékokat. Nehéz, ha jóformán ugyanakkor egy hasonlóan csúcs cím érkezik, ami a tavalyi évvel kapcsolatban is fennállt.”

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu