Emiatt lehetnek problémáid a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy ugrásaival [VIDEO]

Egy módosítás miatt eshet meg az, hogy a platform széléről lecsúszunk.

A Dig Dong () a Twitteren közzétett egy videót, ami technikai szemszögből elmagyarázza az eredeti három PS1-es Naughty Dog játék és a PlayStation 4-es, Vicarious Visions által fejlesztett trilógia közötti különbséget, ahogy ezt TastyCarcass is teszi Redditen.

Kezdjük utóbbi elemzésével: szerinte Crash és Coco 3D-s modelljei pirula formájúak, amiknek köszönhetően bár nagyobbat tudnak ugrani, a platformok széléről minden esetben le fognak csúszni. A régi játékok esetében a dobozformájú modellek nem zuhantak le a szélről. Előbbi illető bemutatta, hogy gyorsabban landol Crash a régi játékokhoz képest, de eközben mindig egy kicsit kijjebb kerül a platformon, és emiatt is nehezebbnek tűnhet a trilógia.

Technikai malőr, vagy csak plusz kihívás?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu