Ezért hallgatott a Metro Exodusról évekig a 4A Games

Lehetetlen küldetésre vállalkoztak az ukránok.

Andriy Prokhorov, a stúdió kreatív rendezője a Polygonnak elárulta, hogy miért is voltak síri csendben az E3-ig az új Metro játékkal kapcsolatban. „Miért is voltunk csendben oly sokáig? Mert három éve úgy hittük, hogy ez a játék majdnem lehetetlen volt, hogy elkészüljön. Kemény a munkánk, mert Glukhovsky [a könyvek írója] személyesen eléggé szenvedélyes: mindig megpróbál minket rávenni arra, hogy többet hozzunk össze. „Csináljuk ezt meg!” mondja ő, mire mi mondjuk, hogy technikailag nem kizárt, de nem tudjuk megcsinálni, amire ő csak annyit válaszol, hogy „de miért?””

Szóval úgy tűnik, hogy a Deep Silver, a kiadó a háttérben megtámogatta anyagilag a fejlesztést, ami nem tűnik eddig rossz húzásnak. A Metro Exodus 2018-ban jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu