ELEX: bemutató két frakciónak is [VIDEO]

Az Outlaw és a Berserker frakció is kapott egy videót a Piranha Bytes (Risen, Gothic) fantasy-sci-fi akció-RPG-jéből.

A tavari sivatagban az Outlaw frakció a forróságban, elhagyatottságban és életveszélyek közepette összecsoportosult és megkeményedett, aminek köszönhetően maguk is igencsak veszélyes karakterek lettek – velük nem lesz érdemes ujjat húzni.

Az edani berserkerek is a Magalan bolygóba csapódott meteornak köszönhetően tűntek fel. Ők az Elexet képesek Manává alakítani, és nem éppen negatív karaktereknek tekinthetőek, hiszen rombolás helyett reményt hoznak el a bolygó lakóinak. A mágia átveszi a technológia helyét. Elvileg.

Az ELEX október tizenhetedikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, a kiadó pedig a Deep Silver lesz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu