Take-Two: a Red Dead Redemption 2 nem fogja elérni a Grand Theft Auto szintjét!

Bár egy nagy, régóta várt cím lapul a kiadó tarsolyában, nem hiszi azt, hogy képes lesz a Grand Theft Auto szintjét megütni.

A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick a GamesIndustrynak az alábbiakat nyilatkozta: „A csapat a lehető legjobb játékot próbálja megalkotni, és ha sikeresek lesznek… nézd, szerintem az, hogy a Grand Theft Auto V nyolcvan millió példányban kelt el, és a Grand Theft Auto Online rekord évet hozott össze 3,5 évvel a megjelenés után, az azért történhetett meg, mert a játék a generációban egyedülálló. Mindegyik korábbi [konzol]generációban minőségileg a Grand Theft Auto körül más játékok is voltak, de most nem ez a helyzet. Ha tizenhét évesnél idősebb vagy és rendelkezel egy kurrens-gen konzollal, akkor megvan a GTA, különben nem lenne nyolcvan milliós eredményünk. Tud ilyesmit más hasonló játék felmutatni? Nem valószínű. Nagy reményeink vannak-e a Red Deaddel kapcsolatban? Igen, de nem rakjuk olyan kontextusba, mint a GTA-t.”

Legalább nem elbizakodott Zelnick, és ez jó dolog. A Red Dead Redemption 2 2018 tavaszán jön ki PlayStation 4-re és Xbox One-ra, miután a Rockstar (ami Zelnick szerint átváltozott a GTA Online sikerei miatt) áttolta az idei őszi megjelenésről.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu