The Sinking City: Lovecraft hatása [VIDEO]

A Frogwares (Sherlock Holmes-játékok!) következő projektje még mindig igencsak ígéretes.

A süllyedő várost még 2016 márciusában jelentették be, de azóta szinte semmit sem hallottunk a játékról, aminek megjelenési dátuma és célplatformjai sincsenek még. Ennek ellenére előrukkoltak az első pre-alpha videóval, és aki nem érzi H. P. Lovecraft hatását benne, akkor egyebet nem tudunk mondani, kéremkaccsojjaki’.

A videóban a fejlesztésről esik pár szó, illetve Oakmont városát is megcsodálhatjuk. Mivel ez a játék a Frogwares saját bevallása szerint is az eddigi legnagyobb projektjének ígérkezik, a nyomozósdi, ami a fejlesztőktől már megszokott, itt egy újabb szinre léphet majd…

…ha egyszer megjelenik végre. A Lovecraft/Cthulhu stílus miatt már önmagában is várósnak ígérkezik a The Sinking City.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu