A Microsoft csendben eltette láb alól az Xbox One-t!

A Microsoft bejelentés nélkül elköszönt a konzoltól.

A redmondiak amerikai oldalán azt láthatjuk, hogy ott van az Xbox One X és az Xbox One S… de a sima változat szőrén-szálán eltűnt! Az angol store is azt írja, hogy kifogyott a készletből, ami jóformán azt jelenti, hogy a Microsoft innentől csak az X és az S változatra kíván koncentrálni.

A szomorú ebben csak az, hogy a Microsoft ezt be sem jelentette. Jó, érthető, az S változat azért többet nyújt (és kevesebb helyet igényel) a 2013-as alap kiadáshoz képest, de talán illett volna a konzolhoz méltó módon búcsúzni tőle. Ennél azért többet érdemelne a régi Xbox One!

Úgyhogy aki a régi „videómagnót” keresné, esetleg még a hazai boltokban találhat belőle. Ha pedig nem, akkor nyugodjon békében az alap Xbox One

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu