Meglepetéssel készül az év végére a Bethesda? [VIDEO]

Valamire készül a kiadó, és legkésőbb három és fél hónapon belül megtudjuk, mire.

Pete Hines, a Bethesda marketingfőnöke interjút adott a Tek Syndicate-nek, ahol elejtett egy mondatot. „Több dolog is készül, és még egy játékunk meg is jelenik idén, amiről még senkinek sem beszéltünk. Várhatnak [a rajongók, játékosok], már nem kell sokat várniuk.” Azt persze nem mondta el, hogy új IP-ről, vagy egy már létező franchise folytatásáról van-e szó.

Ezek után Hines a Twitteren azt írta, hogy ignoráljuk, amit mondott, majd utána megerősítette, hogy viccelt az előző tweetjével kapcsolatban, és tudja, hogy miről beszélt az interjúban.

Még tavaly azt mondta Todd Howard, hogy három nagy és őrült projekten dolgozik a Bethesda. Ezek egyike a The Elder Scrolls VI lehet (ami készül már), de ki tudja, hogy mi sül ki ebből…?

Maximum várunk egy kicsit – Hinesnak talán lehet hinni…

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu