Star Wars: Battlefront II: az internet kiakadt az Electronic Artsra! [VIDEO]

Rekordot döntött az Electronic Arts.

A Redditen az EA válasza jelenleg -671412 ponttal rendelkezik azzal a kommenttel, amivel arra válaszoltak, hogy „80 dollárt fizettem azért, hogy Vader zárva legyen?”. A választ le sem írjuk, tipikus PR bullshit… csak az egyik mondatot lefordítjuk: „A cél az, hogy a játékosoknak biztosítsunk egyfajta büszkeséget és eredmény elérését azzal, hogy kinyitnak különféle hősöket.” Nos, ezzel elérték, hogy az eddigi legrosszabb értékelésű kommenttel rendelkeznek a Redditen. Taps!

Mat Everett, az Electronic Arts Star Wars közösségi menedzsere ennyit írt Twitteren (ami törlésre került, csakhogy nem felejt a net, és itt olvasható: „Karosszék-fejlesztők az interneten.” Ezzel a mikrotranzakciók okozta kiakadásra utalt, mert mi jobban tudjuk náluk a dolgukat. Egy másik illető, akiről legutóbb beszámoltunk, Sean (aki nem is dolgozik a játékon), már hét halálos fenyegetésnél és 1600 személyes támadásnál jár, a Redditen meg megy a védekezés ezerrel… sőt, az Electronic Arts bejelentette, hogy levágták a karakterek árát kreditekben 75%-kal. Azt azért már nem említik, hogy a jutalmak mennyiségét is (!) lecsapták ugyanennyivel. Szóval, és akkor még nem is mondtuk, hogy a játék arcade módja napi kreditlimitet kapott! Végső döfés? A visszatérítés gombot törölték a vásárlói portáljukról! Kell még bármit is hozzátennünk…?

Két videó a végére – az egyik egy PlayStation 4 Pro-Xbox One XPlayStation 4-Xbox One-PC összehasonlítás, a másik pedig egy élőszereplős trailer – megjelenés 17-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: RedditRedditReddit, Archive.is, TwitterTwitterTwitter, Twitter, Electronic Arts

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu