Új firmware-t kapott a PlayStation 3!

Az ott egy hármas a címben, nem elírás!

A már jó tizenegy éve (!) megjelent PlayStation 3-hoz a Sony egy új firmware-t adott ki, szám szerint a 4.82-est, számol be róla a Pure PlayStation. Bár a hivatalos patch note – ahogy az a Sony-tól megszokott – csak a rendszerstabilitást említi, lehetséges, hogy az új rendszerszoftver mögött más indok áll.

Ezzel a firmware-rel a Sony feltehetőleg a kalózkodás ellen lépett fel (különben miért adtak volna ki épp a PS3-hoz egy új firmware-t?), amit viszont meg lehet érteni. Ezek után már nem lepődnénk meg azon sem, ha a Sony hirtelen a PlayStation Vitának is nekiülne, és az a handheld is nemsokára hat éves lesz – hogy rohan az idő…

Forrás: Pure PlayStation

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu