Pénteki trailerek [VIDEO]

Sok az egyben.

A Rare új videóval jelentkezett a Sea of Thievesből – „Légy kalózabb” címre hallgat a közél másfél perces trailer, ami konkrétan azért készült, hogy a tíz napja megjelent Xbox One X-et hypeolja a Microsoft.

A Koei Tecmo Attack on Titan 2-je is kapott egy „akciós előzetest”, ami illő név ehhez a videóhoz, annyi szent. A játék márciusban érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re.

A Pillars of Eternity II: Deadfire (amit tavaly a Figen közösségi finanszíroztak), megkapta a támogatói bétát, amit azok próbálhatnak ki, akik legalább 99 dollárt (~25-26 ezer forintot) dobtak az Obsidian kalapjába. Két videó is érkezett a 2018-as megjelenés előtt – Steamen már láthatjuk is a CRPG-t.

Decemberben új DLC-t kap a The Surge. A címe A Walk In The Park, és a nevéhez hűen egy vidámparkra hasonlító területet (illetve tizenhat új fegyvert) kapunk. Aki az amúgy korrekt játék teljes kiadására vár, december ötödikén, egy napon a DLC érkezésével, már a boltokban láthatja a The Surge Complete Editiont PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Skyrim-összehasonlítás! Két videó is van: az első a mai nap a boltokba került Nintendo Switch változatot veti össze az Xbox One X-en futó The Elder Scrolls V: Skyrim Special Editionjével, a másik pedig a Switch-PlayStation 4 összevetést teszi meg. Toalettfusrodah?

Aki kíváncsi arra, hogy a Ubisoft hogyan vette az Egyesült Államokbeli Montana állam területét, átdigitalizálva a Far Cry 5-ben, megnézheti a következő videóban. A játék február 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Megjelenési dátumot és videót is kapott a Batman: The Enemy Within harmadik része, a Fractured Mask. A bűnözők és Gotham megmentése között lehetetlen tökéletesen egyensúlyozni, ezt a trailer is mutatja. Az epizód november 21-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, Macre, iOSre és Androidra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu