Valkyria Chronicles 4: csaták 1935-ből [VIDEO]

A SEGA folytatja a sorozatot, és most kapásból a nyugati területekre is bejelentették a játékot.

1935-ben járunk, a második európai háborúban, ami az Atlantic Federation és az Autocratic Eastern Imperial Alliance között zajlik, és a történet ezúttal a keleti csoport fővárosának elfoglalására fog koncentrálni. A harcrendszer, a BLiTZ, ami részben felülnézetes körökre osztott stratégiai, részben valós idejű TPS-nek tekinthető, felújításra kerül. Új osztályként bekerülnek a gránátosok, stratégiai opcióként pedig a Last Stand, hogy a halál előtt egy utolsó támadással próbálkozzunk – az egészért pedig a CANVAS grafikai engine fog felelni, ami továbbra is folytatja a kézzel rajzolt vizuális stílust. A zenéért Hitoshi Sakimoto (Valkyria Chronicles, Final Fantasy XII, Vagrant Story, Tekken 6…) felel majd.

Egy bejelentő trailer is érkezett, ami… öt és fél perces. Nos, az azért elég durva… A SEGA Japánban PlayStation 4-re 2018. március 21-én, Nintendo Switchre pedig 2018 nyarán adja ki majd a játékot, míg a nyugati megjelenés 2018 folyamán valamikor lesz esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu